OKUSI NOVIH DIMENZIJA.

URBANOVO at Wine Camp Hažić

“Prekrasna priroda, dobro društvo, odlična hrana i vrhunska vina. Ima li bolji razlog za posjetiti Štrigovu?”

Nešto manje od mjesec dana nas dijeli od novih vinskih avantura u srcu gornjeg Međimurja.
Dođite nam u razdoblju od 13.05. do 15.05. i otkrijte sve ljepote ovog kraja.
Kako bi Vaš odmor bio što bezbrižniji, za Vas smo pripremili cijeli program a na Vama je samo da se uputite prema sjeveru Hrvatske i uživate.  Urbanovo se konačno vraća u svom tradicionalnom obliku i ugošćuje sve ljubitelje vrhunskih vina, dobre hrane i zabave.

Sigurni smo da ničeg od navedenog neće nedostajati stoga nam dođite u petak, 13.05. i smjestite se u novo otvoreni Vinski kamp Hažić koji za Vas na raspolaganju ima noćenje u mobilnoj kućici uz degustaciju vina u Vinskoj kući Hažić. Mobilne kućice su kapaciteta za 4 do 6 osoba, s toga možete povesti cijelo društvo ili doći na romantičan odmor s vama dragom osobom.  Kako smo već naveli da je Međimurje poznata destinacija gdje se dobro jede i pije, za večeru predlažemo bistro Jastreb ili restoran Potrti kotač nedaleko od vašeg smještaja, odnosno Vinskog kampa.

Subotu započnite „Domačim“ doručkom na terasi Vinske kuće Hažić, a nakon toga posjetite svima dobro poznat vinski festival URBANOVO – festival se održava u Domu kulture Štrigova te je otvoren od 12:00 do 19:00h. U cijenu ulaznice uključena je i čaša koju kao posjetitelj dobijete na ulazu u festival te nju zadržavate kao suvenir. U sklopu festivala u ponudi je i hrana od strane
Termi Sveti Martin koja je u vlastitom aranžmanu.

Također, u sklopu festivala održava se i URBANOVO Cooking show gdje će se Celebrity & vinari iskušati u kulinarskim avanturama. Program se održava kod puba Potkova, Terme Sveti Martin.
Ulaz je slobodan za sve posjetitelje a predviđen je i glazbeni program.U slučaju lošeg vremena, odgode nema već se sam program seli u pub Potkovu.

U nedjelju zakoračite trčeći (ili šetajući) na Urbanovo WINE RUN u organizaciji Vinske kuće Hažić pod vodstvom Maria Severa. Avanturističke aktivnosti nisu obavezne 😉 pa svoj odmor možete provesti i na kupanju u Termama Sveti Martin gdje ostvarujete 20% popusta na ulaznicu uz noćenje u Vinskom kampu. Kako ne bi izostavili eno-gastronomsku ponudu, predlažemo ručak u restoranu Terbotz uz kušanje 3 vrste vina a preporuka je i probati tradicionalnu Međimursku gibanicu sa sladoledom od buče.

Vinski kamp, Vinski festival, Vinsko trčanje za prave ljubitelje vina!

Pozivamo Vas, da nam dođete na još jedan vinski vikend odmah nakon Festivala Pušipela, jer tad vinari otvaraju vrata svojih podruma, plan i program ćemo malo prilagoditi i potruditi se da istražite sve ljepote Međimurja.

Za cjelokupnu ponudu cijena, uvjeta rezervacije te popusta nas slobodno kontaktirajte putem emaila: info@opg-hazic.com ili putem društvenih mreža.

Vidimo se! 😊

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Zatvori
Sign in
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.

Jezik