Vinska kuća Hažić

Od jabuke i loze, do posla života.

VOĆARSTVO

U svojem smo kraju poznati po proizvodnji jabuka i njihovim kvalitetnim organoleptičkim svojstvima zbog kojih su vrlo tražene. U ponudi imamo jabuke više sortimenta kao što su idared, granny smith, jonagold, gloster, merlose i zlatni delište.

VINOGRADARSTVO

Vinogradarstvo i proizvodnja vina naša je ljubav. Za brojna priznanja i nagrade koje smo dobili od struke zaslužna je naša briga o proizvodu, jer prije svega, važnija nam je kvaliteta od kvantitete.

VINSKA KUĆA

Vinska kuća naš je drugi dom.  Upravo smo tako vrata naše kuće otvorili svim ljubiteljima dobre kapljice vina i domaćih i zdravih proizvoda o jabuke. Cijelokupni je ambijent vinske kuće savršeno ukomponirani u predivne međimurske brege koji je okružuju.

Posjeti vinsku kuću

Dobra zabava i nezaboravni okusi već tisućama godina povezuju mnoge. S obitelji ili prijateljima, poslovnim partnerima ili poznanicima, odabir je na vama! U svakom slučaju pogriješiti nećete jer Vinska kuća Hažić vam nudi mjesto na kojem ćete se osjećati kao kod kuće.

Pridodamo li tome dobru kapljicu vina i tradicionalne međimurske proizvode… Ma, čista milina!

Degustacija za svako nepce

Ono što smo pripremili za vas dugo ćete pamtiti. Isprobajte proizvode iz naše ponude, proizvedene iz rukom branog i obrađenog voća. Okusite kakav okus ima čips od jabuke, koji je savršeno hrskav i ukusan da ga vole i oni najmlađi, a tu je i ponuda domaćih narezaka koji će vam približiti tradicijske okuse “negdašnjega kraja” – “meso z tiblice, domače slanine i črni domači kruh”. Degustacije se organiziraju na hrvatskom, njemačkom ili na engleskom jeziku.

Grupne posjete

Ugodna atmosfera rustikalnog ambijenta Vinske kuće Hažić može zaprimiti ukupno do 50 osoba u vinskoj kući + 30 osoba na terasi, a svakom grupnom posjetu pristupa se individualno. Bilo da želite organizirati malu školu degustacije vina ili jela za svoje partnere, počastiti svoje najdraže cooking showom, ili organizirati poslovno druženje, s odabirom nećete pogriješiti. Ako volite uravnoteženi način života s naglaskom na zdravo – Vinska kuća Hažić je mjesto koje nudi upravo to – uživanje “međ goricama” u netaknutoj prirodi gornjeg Međimurja.