Vinogradarstvo & vinarstvo

S ljubavlju prema zemlji i vinovoj lozi

Naša priča je započela prije više od 30 godina. Obzirom na predivne prirodne uvjete i okruženje u kojem živimo nije trebalo dugo da posadimo prvu lozu. Od tada smo polako ali sigurno, uspjeli upravo od tih sadnica stvoriti mjesto dobrog osjećaja.

Naša vina produkt su zdravog i ručno branog grožđa. Ona su rađena isključivo iz grožđa koje sami proizvodimo. Od berbe pa sve do tretmana u podrumu se odnosimo sa poštovanjem prema svakoj bobici grožđa i svakoj kapi soka. Cijenimo zemlju koja hrani našu lozu i brinemo o njoj po najvišim ekološkim standardima. Tu ljubav i strast prema poslu prenosimo na naše vjerne kupce, naše partnere, prijatelje i bližnje. 

U proizvodnji vina koristimo sredstva koja su na bazi biljnog podrijetla, stoga su vina „vegan friendly“. U našoj Vinskoj kući i u Vinskom kampu možete kušati vina sorti Sauvignon blanc, Pušipel, Traminac mirisavi i Graševinu u classic ili premium liniji, te naš prvi pjenušac „Protagonist Toni“.  Vinogradarstvo i proizvodnja vina naša je ljubav. Za brojna priznanja i nagrade koje smo dobili od struke zaslužna je briga o proizvodu, jer prije svega, važnija nam je kvaliteta od kvantitete.