OKUSI NOVIH DIMENZIJA.

Urbanovo & Otvoreni podrumi 2022.

Nakon pauze, Urbanovo se vratilo!
Vinsko druženje ponovno je nadmašilo sva naša očekivanja.

U razdoblju od 13. do 15. svibnja imali ste priliku uživati u najboljim Međimurskim vinima. Vinski hedonisti uputili su se u Štrigovu i prepustili okusima Pušipela, Graševine, Traminca, Chardonnaya, Sauvignona… A kad smo već kod Sauvignona, moramo se pohvaliti da je upravo naš Sauvignon 2021 Vinske kuće Hažić osvojio nagradu Franje Lebara za najbolji Međimurski Sauvignon. Uz Sauvignon, srebrnu medalju dobio je Cuvee 2021 pod nazivom „MOYE“, dok je mlada Graševina dobila broncu. Na svaku od nagrada smo izrazito ponosni jer time smo dobili potvrdu da dobro radimo ono što volimo!

 

Uz sklopu Urbanovog, po prvi puta je održan i „Pjenušavi doručak“ na Mađerkinom bregu.
Imali ste priliku uživati u tradicionalnim Međimurskim delicijama uz pjenušce našeg kraja. Prijepodne je bilo namijenjeno za mjehuriće, popodne za vinčeko a večer za kuhanje
(uz vino, naravno). Vinari su imali priliku iskazati svoje kulinarske sposobnosti uz pomoć profesionalnih kuhara i influnesera na WINE & GASTRO URBAN NIGHT SHOW-u. Nakon zanimljive subote, kao zagrijavanje za zadnji dan Urbanovog, naši aktivni vinski hedonisti su svoj dan započeli uz Urbanovo WINE RUN u organizaciji naše Vinske kuće.  Ruta od skoro 20km prođe „lagano“ kad po putu imaš vinske punktove.

Nakon vikenda u dvorani, sljedeći vikend preselili smo se u našu Vinsku kuću i otvorili vrata svojih podruma. Uz prigodne zvukove pop, disco, funk & i soul glazbe i zalazak sunca mnogi su uživali na terasi naše vinarije u dobrom društvu. Mamina jabučna pogača bila je također nezaobilazna.
Ljeto nam je pred vratima, s toga ako se slučajno propustili Urbanovo i Otvorene podrume, ne brinite jer su vrata naše Vinske kuće otvorena svaki vikend, a uskoro nam dolazi i GO! V GOrice!

Vidimo seee!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Zatvori
Sign in
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.

Jezik