Wine Camp Hažić

Smještaj u srcu prirode.

Obitelj smo koja njeguje prisnost sa svojim gostima. Ona je utkana u našu svakodnevnicu i važno nam je da je naš gost – prijatelj osjeti kad boravi na našem gospodarstvu. Naša energija stvaranja i ljubavi prema poslu kojeg radimo želi biti podijeljena sa svima onima koji isto tako traže gostoljubivost i povezivanje u prihvaćanju nas i onoga što nudimo na našem poljoprivrednom gospodarstvu.

Naše gospodarstvo pruža odmor i krijepi tijelo iznutra, nudeći raznovrsnost okusa domaće hrane, a odnedavno, naš smještaj u Vinskom kampu nudi oslobađajući san u zelenilu krajolika. Okružuje ga snaga vinove loze i autohtonost stabala lipe, kestena i trešanja prizivajući ljepotu u smiraj dana.

Parcele u ponudi

Wine Camp Hažić nudi vam odabir različitih vrsta parcela od 80 – 110 metara kvadratnih. Odabirite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Pristup kampu omogućen je i velikim kamperima te višeosovinskim prikolicama.

Sadržaji kampa

 

9

Struja i grijanje

Svaka parcela ima priključak struje, vode i ispust sivih voda. Na recepciji kampa možete besplatno unajmiti produžne kabele i adaptere.

9

Trgovina

Mala samoposlužna trgovina udaljena je 800 m u blizini Termi Sveti Martin ili nešto veća samoposlužna trgovina, udaljena 5 km u centru Svetog Martina na Muri. U sklopu kampa radi i mobilna pekarnica na biciklu koja kruh i pecivo dostavlja ravno do šatora, kućice ili parcele. 

9

Brza prijava

Prije dolaska u kamp gosti mogu popuniti obrazac za prijavu i poslati ga na recepciju, čime će ubrzati postupak prijave u kamp kako bi odmor počeo još brže.

9

Sanitarni objekti

Kamp ima muški, ženski, dječji sanitarni objekt i prostor s trokaderom i kadicom za kupanje pasa. Svi sanitarni prostori rade isključivo sezonski. Perilice i sušilice su dostupne na zahtjev gosta  uz nadoplatu.

9

Sportske aktivnosti

Polazište za vožnju biciklom, trčanje, plivanje/kupanje u Termama Sv. Martin ili šetnju predivnim brežuljcima

Uz prethodnu najavu i dogovor moguće je stručno vođenje uz bike vodiča i najam bicikala i biciklističke opreme

9

Parkiralište

Parkiralište je u neposrednoj blizini kućica, a automobil nije moguće parkirati kraj kućice već na parkingu unutar kampa.

9

Internet

Cijeli kamp pokriven je signalom za bežični internet. Za goste kampa upotreba bežičnog interneta je besplatna, a na recepciji je dostupno i računalo za goste. Usluga korištenja računala se obračunava prema redovitom cjeniku.

9

Hladnjaci

U kampu je moguće pohraniti namirnice u hladnjak uz prethodnu najavu.

9

Odvajanje otpada

Središnje prikupljalište otpada nalazi se ispred ulaza u kamp. Reciklirajte i razdvajate otpad prema uputama. 🙂

9

Autopraonica

Informacije o autopraonici moguće je dobiti na recepciji kampa. Najbliža autopraonica nalazi se u Sv. Martinu na Muri, 5 km od Wine Campa Hažić

9

Kulinarska ponuda

Gosti  Wine Campa Hažić mogu naručiti doručak na svoju parcelu uz različite vrste domaćih proizvoda Hažić. Gostima se može organizirati degustacija vina na Izletištu „Vinska kuća Hažić“, 100 m od kampa.

9

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci su dopušteni, uz nadoplatu prema važećem cjeniku

9

Plaćanje u stranoj valuti

Gosti mogu platiti račun u stranoj valuti, ali stranu valutu nije moguće razmijeniti na recepciji. Najbliža mjenjačnica nalazi se na recepciji Hotela Termi, 800 m od Wine campa Hažić

Pristup kampu

Kamp je od izlaza s autoceste udaljen ­­­­­­­­­­­­­­­20 kilometara. Pristup kampu omogućen je i velikim kamperima te višeosovinskim prikolicama.

Aktivnosti u blizini

Noćni život - Pub Potkova

Pub Potkova je mjesto na kojem se održavaju urbani domaći i strani nastupi, slušaone, književne večeri, projekcije, privatni tulumi…Svakog petka Pub Potkova donosi živu glazbu, a često se u pubu i organiziraju razne igre i zabave. Bogata ponuda hrane sastoji se prvenstveno od lokalnih namirnica pretvorenih u razna ukusna jela, a iz ponude valja izdvojiti pizzu od tune s integralnim tijestom, pizzu kuće sveti martin te falat tortu – specijalitet Termi Sveti Martin.

Wellness centar Sveti Martin

Ljubitelji wellnessa uistinu će uživati u LifeClass Termama Sveti Martin. Odmaralište nudi više od 20 različitih masaža i sauna kao što su rimska i finska, a ukupna površina najsuvremenije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi 1800 m2. U Wellness centru preporučujemo vam svakako masažu kuće Sveti Martin s uljem od vina koja pruža autentični doživljaj wellnessa. Svima godi koja kapljica u čaši, a uvjerite se da godi i vašoj koži. 

Termomineralno kupalište

Više od 100 godina termomineralna voda Termi Sveti Martin koristi se u svrhu unaprijeđenja zdravlja. Nekada dostupna samo kroz bunar, danas je na raspolaganju svima koji posjete The Temple of Life bazenski kompleks.

Sportski sadržaji

Svega 3 minute od Wine Campa nalaze se LifeClass Terme Sveti Martin koje nude brojne mogućnosti za rekreativne i profesionalne sportaše, od bicikliranja, košarke, tenisa, odbojke, nogometa pa čak do boćanja.