Naša priča

30 godina tradicije

Naša priča

Obitelj Hažić

Od jabuke i loze

do posla života

Priča obitelji Hažić počinje već prije više od 30 godina kada su Biserka i Radenko Hažić odlučili zasaditi prvu voćku. Obzirom na predivne prirodne uvjete i okruženje u kojem su živjeli, nije trebalo dugo da posade i prvu lozu… Od tada, polako, ali sigurno, uspjeli su upravo od tih sadnica stvoriti mjesto dobrog osjećaja koje se često nađe na putu zalutalih turista u potrazi za dobrim i još neistraženim doživljajima.

Djeca su bila mala, posla je bilo puno, no ipak – brand je rođen. Danas u gospodarstvu rade i kćeri Biserke i Radenka, Tatjana i Valentina. Tatjanu ili Valentinu ćete vjerojatno upoznati odete li do kuće na degustaciju, a ako njih nema, biti će ovdje Biserka. Uvijek negdje oko kuće ili u podrumu. Radenka ćete teško sresti jer upravo je on zadužen za razvoj proizvoda, tako da je gotovo uvijek “iza scene”.

 

apple-slice

Voćarstvo

U svojem smo kraju poznati po proizvodnji jabuka i njihovim kvalitetnim organoleptičkim svojstvima zbog kojih su vrlo tražene. U ponudi imamo jabuke više sortimenta kao što su idared, granny smith, jonagold, gloster, merlose i zlatni delište.

grape

Vinogradarstvo

Vinogradarstvo i proizvodnja vina naša je ljubav. Za brojna priznanja i nagrade koje smo dobili od struke zaslužna je naša briga o proizvodu, jer prije svega, važnija nam je kvaliteta od kvantitete.

bacva-hrastova

Vinska kuća

Vinska kuća naš je drugi dom.  Upravo smo tako vrata naše kuće otvorili svim ljubiteljima dobre kapljice vina i domaćih i zdravih proizvoda o jabuke. Cijelokupni je ambijent vinske kuće savršeno ukomponirani u predivne međimurske brege koji je okružuju.